© 2017 Foreningen WeAct                                                                                                                                                             Besøg os på sociale medier 

  • Instagram - White Circle
  • Facebook App Icon

 Brænder du for et mere retfærdigt og fredfyldt Danmark med    samhørighed og sameksistens? 

BLIV FRIVILLIG I WE:ACT

I WeAct leder vi efter engagerede unge, der brænder for et mere rummeligt og fredfyldt Danmark. WeAct er en forening med vokseværk og dit bidrag som frivillig er kærkomment. Foreningens hovedprojekt er Salaam Shalom Fredsfestival, hvor der er brug for mange frivillige hænder.

 

Som frivillig kan du arbejde med opsætning og udarbejdningen af festivalen, som består af:

-PR-arbejde

-Underholdning og aktiviteter

-Faciliteter

-Mad og drikke

-Organisatorisk arbejde

-Økonomi og fundraising

-Partnerskab og samarbejde

 

Derudover kan du som frivillig arbejde med andre projekter såsom:

-Podcast

-Dialogmiddage

-Venskabsklasser

-Debatter 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os her

Kommende aktiviteter
Dialogmiddag på Nørrebro
Annonceres
Salaam Shalom Fredsfestival
26. AUGUST 2018 - Nytorv
Lyt til vores podcast her:
Link på vej
FORENINGEN ER ÅBEN FOR NYE IDÉER

Som frivillig håber vi, at du vil engagere dig i arbejdet. Vi sætter en ære i kvalitet og vi forventer at du dukker op til møder og arrangementer, samt udviser ansvar, pligtopfyldenhed og ønsket om fællesskab. Tilgengæld byder vi dig på fede oplevelser både forberedelsen og udførelsen af projekterne! Som frivillig får du en bred og kompetencefyldt pallette af redskaber, du kan brgue fremover. Frivilligt arbejde pynter på CV’et og vi skriver gerne anbefalinger, hvis du skulle få brug for det. Endeligt så kan vi tilbyde dig et fællesskab, hvor der er plads til alle, og hvor vi har det sjovt!

Så skriv endeligt, hvis du ønsker at være med i arbejdet eller har en idé til et nyt projekt – vi glæder os til at høre fra dig!